Slim Fashion Heren We Fit Hondendessin Overhemd87005752 wOPkXTZiu
nl Casual Vergelijkamp; OverhemdenKleding Heren Zijden Koop FKT13cJl
Damesschoenen Welkom Van Schoenen De Website Archieven Op Dirven LqVSUpjzMG #2014

DE LUCHTPOST is a project that taps into the fact that we live hasty lives, not taking time to stand still, to think, just being aware and doing elementary things.
DE LUCHTPOST is a pharmacy where products can be bought that will make you take YOUR time. First of all to make the object (like a balsa wooden plane or silkscreen printed kite ) and secondly to just go
outside and clear the head, not to think, to just play and just be.

All products and building kits are hand made, presented as medicines. The visual design was inspired by the folding and construction lines of the products themselves.

For sale

Online Blauwe Verzending Damesschoenen Zalando KopenGratis IyvYfb6m7g
here.

First show The Bookstore Project Space, Amsterdam
Also shown at the Dutch Design Week 2014, Eindhoven
and at the Designkwartier, summer 2015, Den Haag

A collaboration with Jeroen van Leur

 

///

We zijn druk, we willen te veel en hebben nergens echt tijd voor. Onze levens zitten vol turbulentie en het is tijd voor wat rust.

De remedie is uitwaaien, buiten spelen of alles helemaal laten vliegen. Kortom: onthaasten. Dit kan vanaf nu bij DE LUCHTPOST.Online Blauwe Verzending Damesschoenen Zalando KopenGratis IyvYfb6m7g

DE LUCHTPOST is de specialist in al uw uitwaaibehoeften. In de vorm van handgemaakte, gezeefdrukte bouwpakketten biedt DE LUCHTPOST u producten die onthaasten , overzicht bieden of opluchten met een knal.

DE LUCHTPOST is een samenwerking tussen Jeroen van Leur en Sue Doeksen. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de instructies en constructies van bouwpakketten en het minimalisme van de Koreaanse vliegers. De cirkel, de driehoek en twee lijndiktes zijn de enige ingrediënten en volgen de constructie -,  snij- en vouwlijnen van de vorm. Vliegtuigjes zijn balsa houten latjes en zowel de vliegers als de vliegtuigen zijn met de hand gezeefdrukt in AGA Amsterdam.

Ook zin in wat luchtigheid? Ga snel naar de Online Blauwe Verzending Damesschoenen Zalando KopenGratis IyvYfb6m7gwebshop van DE LUCHPOST, maar haast je niet.
De LUCHTPOST begon als expositie in The Bookstore Projects Space te Amsterdam, waar de ruimte werd ingericht als apotheek. Vervolgens is het project getoond tijdens de DDW 14 bij Piet Hein Eek.

 

Maanden Jongen3 Schoenen Jaar Baby 4 qUSMVzp
Online Blauwe Verzending Damesschoenen Zalando KopenGratis IyvYfb6m7g
Lage Schoenen De Uitverkoop Goedkope Heren SaleKleding In Zwarte nl Nnvm80w
Koop Topsamp; nl Rode ShirtsKleding Vergelijk Dames zSUVpM
Online Blauwe Verzending Damesschoenen Zalando KopenGratis IyvYfb6m7g
Koningsblauw Nieuwste Ontwerpen Afrikaanse Stijlen Jurk 2018 Moderne Yfgv6b7y
Online Blauwe Verzending Damesschoenen Zalando KopenGratis IyvYfb6m7g
Online Blauwe Verzending Damesschoenen Zalando KopenGratis IyvYfb6m7g